Rapport fra OP Ryan Australia

Her er litt av det vi har drevet med siden vi kom ned.

Vi ble godt tatt i mot av våre venner på flyplassen og vi satt oss i en av bussene som de har fått og kjørte til Fob.
Dagen etter så var vi ute på vår første jobb, dette var å felle/kappe trær som lå over gjerder og ut på en åker. Vi fjernet alt slik at eieren kunne sette opp nytt gjerde til kyrene sine. Vi fant også noen slanger inni en av trærne. Torleif/Tore har bilder av dette.

Vi har så vært å ryddet noen branntomter hvor en stor garasje hadde brent ned, et eldre ektepar på 80 år, mistet huset sitt og sønnen som hadde mistet denne garasjen sin skulle bruke betongsålen til å sette opp en campingvogn til foreldrene sine som de kunne bo i. De hadde dessverre ikke råd til forsikring og mistet således alt de hadde.

Det at vi kom dit og hjalp de, var en stor lettelse for de og de var tydelig rørt over at vi kom helt fra andre siden av jordkloden for å hjelpe til her nede. Dette er derfor vi driver med dette! De var så glade for hjelpen de fikk så vi fikk sitte inne hos de i en hytte som de fikk være i så lenge. Vi var hele 3 team som jobbet sammen og vi hadde noen som kappet ned trær, noen ryddet bort den nedbrente garasjen imens noen ryddet en liten garasje hvor det lå planker inni slik at sønnen kunne innlosjere foreldrene sine der til de fikk ordnet bedre løsninger.

I dag har vi vært hos en voksen herremann som er veteran som mistet huset sitt i brannene. Han hadde funnet noen av medaljene sine i askene, men masse er borte. Dessverre var de gjenværende bygningsmassene/veggene for ustabile til at TR kunne gå inn og lete videre. Men vi fikk kappet opp et stort tre som lå og sperret veien.

Med vennlig hilsen
Joachim Dammen

Om forfatteren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre tilsvarende bloggposter